• ART MOZI
 • 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.
 • Nyitva tartás: minden nap 15 - 20 óráig
 • Pénztárunk telefonszáma: +36 20 260 2794
 • A "MI MOZINK"

  A népszerű belvárosi Art mozi elődje, az Ady mozi 1958-ban nyílt meg a nagyközönség előtt. Az igényesen kialakított környezetben az elmúlt majdnem hat évtized során több ezer filmes produkció nyújtott szórakozást a nézőknek. Art és sikerfilmek egyaránt szerepeltek a palettán. A "MI MOZINK"-at szívesen látogatja a város lakossága, valamint nyaranta a városba látogató turisták is.

  Jelenleg a filmszínházban naponta három előadást tekinthetnek meg az érdeklődők. A premierfilmektől kezdve a közönségsikereken át a művészfilmekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő előadást. Örvendetes, hogy egyre nagyobb a fiatalok, főként diákok érdeklődése az egyedileg megrendelt, esetenként idegen nyelvű filmek iránt. A fiatalabb és idősebb korosztály egyaránt szívesen látogatja a napi előadásokat.

  A ma is impozáns filmszínház földszintjén a mozi hőskorát megidéző vetítőgépeket, relikviákat, plakátokat és filmtekercseket lehet megtekinteni.

  A jelenleg üzemelő 66 férőhelyes, légkondicionált moziteremben a legkorszerűbb vetítéstechnika és hangberendezés áll rendelkezésre. Ahogy az Art mozi szlogenje is mondja: "Régi értékek, új technika - a mi mozink!"

  A mozi nagyterme 628 fő befogadására alkalmas, ahol a szervezők havonta több alkalommal különböző kulturális programokat kínálnak a város érdeklődő polgárainak. Különösen nagy a látogatottsága az intellektuális tartalmú előadásoknak, melyeket országosan elismert szakemberek és művészek tartanak: Dr. Bagdy Emőke pszichológus professzor, Dr. Csernus Imre pszichiáter, Almási Kitti pszichológus, Müller Péter író, Pál Ferenc atya, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Nógrádi László politológus előadásai, valamint a Showder Klub és a zenés műfajok sztárjainak műsorai szinte mindig teltházas előadásokat produkálnak az Art mozi "színpadán".

  Partnereink:


  Art Mozi Zalaegerszeg

  Címünk: Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.
  Telefon: +36 20 260 2794
  E-mail: info@artmozizeg.hu

  Ticketpoint Belépőjegy Kezelelő Rendszer (C) ProgSpectrum